Muziekeducatie

Dwarsfluit-, blokfluit-, piccolo en pijperfluitles

Leerling "Muziek maakt slim", een vaak gehoorde conclusie uit onderzoeken. En niet alleen daarom is het belangrijk om muziek te maken. De leerling en het plezier in muziek maken staat in de les centraal. Het leertempo wordt aan de leerling aangepast! Ook wordt, in overleg, bekeken welk traject er gevolgd wordt en of er nog speciale doelen zijn. Op dit moment geef ik les in de volgende lesplaatsen: Panningen, Meijel (Tone), Weert, Haelen, Horn, Beegden, Wessem, Koningsbosch, Roggel, Heythuysen, Heel, Thorn, Sint Odilienberg, Montfort, Susteren, Karken, Posterholt, Grathem en Nieuwstadt. De lessen lopen via de plaatselijke harmonie, Myouthic , Tone Meijel of prive. De lessen duren 20 minuten met de mogelijkheid om ze naar eigen wens langer te laten duren. Het maakt niet uit wat voor leeftijd iemand heeft. Je bent nooit te oud om te leren. Vanaf 5 jaar kun je starten. Neem contact op over de kosten.

Via Skype lessen volgen

Via Skype is het mogelijk om lessen te volgen. Om de lessen zo optimaal mogelijk te kunnen volgen zijn er een paar zaken waar op gelet moet worden:
De verbinding moet goed zijn, dus een sterke wifi of aangesloten zijn via de vaste internetkabel.
Als het een jonge leerling betreft zal er altijd een volwassene aanwezig moeten zijn.
Ook is het van belang dat de ruimte waar de leerling zich in bevindt rustig is en niet teveel achtergrondgeluiden bevat.

Rugzak-leerlingen

Ik heb veel ervaring met rugzak-leerlingen vooral op het gebied van: dyslexie, ADHD, NLD, autisme. Ook heb ik ervaring met hoog- en zwakbegaafde leerlingen. Zoals u weet is het niet makkelijk een docent te vinden die met deze leerlingen om kan gaan. Geef altijd bij de start van de lessen aan of er iets is waar ik rekening mee moet houden.

Opfrislessen

Lang geleden dat je les hebt gehad en bang dat er in de loop der tijd enkele foutjes in zijn geslopen? Of misschien speel je in de harmonie en wil je kijken of je enkele zaken nog kunt verbeteren? Neem dan een opfrisles. Je kunt overleggen hoeveel lessen je wilt afnemen en aangeven waar je vooral aan wilt werken. Neem even contact op over de kosten.

Fluitensemble-lessen

Leerlingen.jpg Op dit moment is er een ensemble voor beginnende fluitisten op maandagavonden om de week van 19.10 tot 20.10 in de fanfarezaal te Montfort. We hebben geregeld uitvoeringen, onder andere deelname bij het middeleeuws Montfort (zie foto). Wil je nog instromen, dan kan dat altijd. Neem contact op voor de data en de kosten.


© www.mijn-eigen-website.nl (design)